Arvanitakis Fruits

Η Arvanitakis Fruits είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη περιοχή της Νέας Μανωλάδας στη βορειοδυτική Πελοπόννησο με εμπειρία στην καλλιέργεια φραουλών από το 1975. Η εταιρεία ασχολείται με την εξαγωγή φρούτων σε χώρες όπως η Ρωσία, Γερμανία, Λετονία, και Ιταλία ενώ παράλληλα τροφοδοτεί και την ελληνική αγορά με υψηλής ποιότητας φρέσκα φρούτα. Το καταρτισμένο προσωπικό και το δίκτυο επαγγελματιών της εταιρείας συνεχώς αυξάνεται εξασφαλίζοντας την προμήθεια των πελατών της με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Εγκαταστάσεις & Συνεργάτες

“Η Arvanitakis Fruits παράγει την ποικιλία victory σε 200 στρέμματα σύγχρονου θερμοκηπίου και 50 στρέμματα υπαίθριας καλλιέργειας με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, ενώ ταυτόχρονα διαχειρίζεται την φράουλα από πιστοποιημένους παραγωγούς. Η εταιρία συνεργάζεται με εξειδικευμένους γεωπόνους για την διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών σε υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα με επιλεγμένες μεταφορικές εταιρίες, με τις οποίες γίνεται η διανομή των προϊόντων μας και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες της αγοράς και του σύγχρονου καταναλωτή.”

Russia

60%

Latvia

10%

Greece

15%

Italy

15%

Οι πελάτες μας

“Ειδικευόμαστε στην εξαγωγή φράουλας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών σε χώρες όπως η Ρωσία, η Λετονία και η Ιταλία. Παράλληλα εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων μας διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.”

Παραγωγή

“Η ετήσια παραγωγή βαίνει συνεχώς αυξανόμενη και ξεπερνά τους 1000 τόνους ετησίως. Τα προϊόντα μας είναι ολοκληρωμένης διαχείρισης και πιστοποιημένα με το διεθνές σύστημα GLOBAL-GAP για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι η ποιότητα των φρούτων που διαθέτουμε και οφείλεται στην εξειδικευμένη γνώση του προσωπικού, στην 45 ετών εμπειρία μας και στην αγάπη μας για την γη.”

Our Cultivation

Countries to export
3
Years of experience
45
Tones/Year
1000
Acres of greenhouse
200